Where Will Khabib Nurmagomedov’s Next Fight Take Place?

0
118

Thanks to the joys of the internet, you can bet on just about anything nowadays.

That includes where current UFC lightweight champion Khabib Nurmagomedov will make his next appearance as a fighter. Odds show that it is likely to happen inside the Octagon, but you never know.

Nurmagomedov spoke out about cutting ties with the UFC after they announced plans to release any fighter who took part in the UFC 229 melee that involved Conor McGregor earlier this month. While he has his own problems to deal with involving the Nevada Athletic Commission, the unbeaten “Eagle” wanted to defend his teammates at the same time.

View this post on Instagram

Я хотел бы обратиться к юфс: Почему вы никого не уволили, когда их команда напала на автобус толпой и ранила пару человек, ведь они могли убить кого то там, почему ни кто ничего не говорит про оскорбления моей родины, религии, нации, семьи. Почему вы должны наказывать именно мою команду, когда дрались обе команды, если вы скажете что я это начал, то я не согласен, я закончил начатое им. В любом случае, так накажите меня, причём тут @zubairatukhugov если вы думаете, что я буду молчать, то вы ошибаетесь, вы отменили бой Зубайры и хотите уволить его, только за то, что он ударил Конора, после того как Конор первый ударил моего другого Брата, на камере все видно. То знайте, что вы и меня потеряете вместе с ним, у нас в России мы своих не бросаем и я за своего Брата пойду до конца и если вы все таки решитесь его уволить, то и мне не забудьте отправить разорванный контракт, в противном случае я сам его порву. И да чуть не забыл и гонорар мой, который вы не отдаёте и с которым вы так возитесь, можете оставить себе, только смотрите чтоб он у вас в горле не застрял, мы свою честь отстояли и это самое главное, а за Братьев мы идём до конца. #БратзаБрата

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Rap icon 50 Cent, who has gone into business with Bellator MMA, offered Nurmagomedov millions of dollars to sign with the promotion.

So, while UFC president Dana White has stated that things are solved between the two sides, only time will tell if Nurmagomedov will fight again for the UFC.